Outlet on line Pals Outlet
Bun venit
Noutăți | Recomandări | Best Sellers
Comenzi telefonice:
+407.423.43715 / +407.714.00437

Termeni si conditii

Definitii si Termeni

PALS OUTLET - este marca inregistrata a S.C. PALS DiVISION SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, str Theodor Sperantia nr. 135, bloc 83, sc A, ap. 3, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului, J40/3494/23.01.2017, cod unic de inregistrare 37222243,
Punct de lucru: BD. Corneliu Coposu nr 1C, sector 3, Bucuresti

Vanzator – S.C. PALS DIVISION S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, str Theodor Sperantia nr. 135, bloc 83, sc A, ap. 3, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului, J40/3494/23.01.2017, cod unic de inregistrare 37222243,
>Punct de lucru: BD. Corneliu Coposu nr 1C, sector 3, Bucuresti

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani si isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorii magazinului online palsoutlet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatorui". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Neangajarea raspunderii

Firma S.C. PALS DIVISION S.R.L. nu isi asuma raspundere in urmatoarele cazuri:
- Intarzierea livrarii comenzii din cauza firmei de Curierat sau a Postei Romane
- Informatiile incorecte furnizate de catre cumparator. Datele pot fi oricand schimbate din contul personal.
- Diferentele de nuante, culoare la unele produse.
- Imposibilitatea de a onora o comanda din cauza epuizarii stocului.
- Pentru erorile temporare produse pe site-ul nostru.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. S.C. PALS DIVISION S.R.L. nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Cum comand

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta sunt corecte si complete. Prin finalizarea comenzii Clientul isi exprima acordul ca PALS DIVISION SRL sa il contacteze, in urmatoarele scopuri:

- Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
- Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
- Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
- S.C. PALS DIVISION SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
- Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
- Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.c.
- Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care S.C. PALS DIVISION SRL informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
- Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C. PALS DIVISION SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Facturare si Plata

Valoarea bunurilor afisate pe site ul nostru contin TVA conform legislatiei in vigoare. Plata produselor poate fi facuta fie prin RAMBURS, in momentul primirii coletului, fie cu CARDUL BANCAR, cumparatorul avand obligatia de a furniza toate datele necesare pentru facturare, conform legislatiei in vigoare.

Garantii

S.C. PALS DIVISION SRL asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. Dacă produsul nu corespunde, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 10 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu factura primita. Articolele cu durată îndelungată de viață, care se defectează în 3 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate. Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește un proces verbal, care va conține informații privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați Serviciului de Relații cu Clienții. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin telefon la 0744554189. Dacă reclamația este justificată, S.C. PALS DIVISION SRL va plăti costurile suportate pentru expedierea coletului obișnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul Poştei Române.

Politica de livrare

Comenzile vor ajunge la dumneavoastra prin:

POSTA ROMANA - in 3/10 zile lucratoare (costa 19 lei la comenzile mai mici de 190 lei)

Fan Curier in 1/5 zile lucratoare (costa 19 lei la comenzile mai mici de 190 lei)

Puteti comanda online si telefonic.

Puteti plati la livrare, ramburs

Pentru orice alte detalii colegii nostri va stau la dispozitie, la numarul de telefon afisat pe site sau pe pe e-mail.

Returnare

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care l-ati primit, nepurtat, fara pete, rupturi si cu eticheta.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:
Sunati la SC PALS OUTLET SRL cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar SC PALS OUTLET SRL va lua legatura cu firma de curierat Fan Curier si le va prezenta pasii necesari pentru ridicarea coletului.
Va trebui sa expediati coletul catre SC PALS OUTLET SRL (Str Corneliu Coposu nr 1C, sector 3, Bucuresti).
Produsul trebuie sa se afle in ambalajul in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.

Costuri de returnare:

Transportul schimbului de marime este suportat integral de catre client. ATENTIE, nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.
Taxele de transport nu vor fi suportate nici in cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, plata transportului urmand a fi suportata de dumneavoastra.

Returnarea contravalorii produselor:
Puteti opta si pentru returnarea banilor, intr-un cont bancar, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.
Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in magazinul nostru. Reamintim ca banii sunt restituiti doar intr-un cont bancar.
Returnam banii in magazin pentru comenzile efectuate online, asadar, pentru a evita costurile de transport, produsele achizitionate online se pot returna in magazinele PALS OUTLET.

Politica de retur

Recomandari privind returnarea produselor:

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care l-ati primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:
Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat Urgent Cargus si ii vom indruma in a va ridica coletul. In situatia in care ati ales ca metoda de livrare Posta Romana sau Posta Romana serviciul Prioripost, nu puteti benificia de transport gratuit urmand a achita o taxa de aproximativ 5-10 lei sau puteti alege o alta firma de curierat suportand dumneavoastra costul transportului.
Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului. IMPORTANT! In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, fara a proteja ambalajul produselor se va percepe o taxa de 15 lei, contravaloarea ambalajului.

Costuri de returnare:

Va informam ca primul schimb de marime este GRATUIT. ATENTIE, nu vom suporta taxele de transport de 18 lei in toata tara firma de curierat (Cargus) si 10 lei Bucuresti (Fastius), in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.
Taxele de transport nu vor fi suportate nici in cazul in care perechea/perechile trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, plata transportului de 18 lei in toata tara (Cargus) si 10 lei Bucuresti (Fastius) va fi suportata de dumneavoastra.

Returnarea contravalorii produselor:

Puteti opta si pentru returnarea banilor, intr-un cont bancar, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.
Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in depozitul nostru.
Mentionam ca banii sunt restituiti doar in baza unui cont bancar. Returnam banii in magazin pentru comenzile efectuate online, pentru a evita costurile de transport pentru produsele achizitionate online se pot returna in magazinele PALS OUTLET.
Verificarea produselor returnate si coletelor expediate: Toate produsele expediate si returnate sunt verificate individual, in detaliu, de catre personalul SC PALS OUTLET SRL. Aceasta procedura este efectuata sub inregistrarea camerelor video.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

- depasirea perioadei de retur (14 zile de la primirea coletului);
- lipsa etichetei;
- ambalajul deteriorat;
- ambalarea necorespunzatoare a produsului;
- urme de purtare/ produse deteriorate;
- trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit)

CONTRAVALOAREA PRODUSULUI RETURNAT SE RESTITUIE DOAR PRIN VIRAMENT BANCAR.

Produsele au 30 de zile garantie.

Forta majora

Nici una dintre parti nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea obligatiilor prevazute in contract, in caz de forta majora. Forta majora este un eveniment neprevizibil, care intervine fara interventia partilor si care nu poate fi evitat. Daca in 15 zile acest eveniment nu inceteaza, oricare dintre parti are dreptul s-o notifice pe cealalta de incheiere contractului existent. In acest caz nu se pot cere daune-interese de catre niciuna din parti.

Solutionarea litigiilor

- Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C. PALS DIVISION SRL Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".
- Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si S.C. PALS DIVISION SRL se va rezolva pe cale amiabila.
- S.C. PALS DIVISION SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
- Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si S.C. PALS DIVISION SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
- Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
- Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

ec.europa.eu


Politica de confidențialitate

Pals Division SRL, cu sediul în STR. Theodor D Sperantia, 135 Bl. 83 Sc. A Et. P Ap. 3 Cod 030935, Bucuresti, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3494/2017, cod unic de înregistrare 37222243, în calitate de operator de date („Noi”), vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.
I. Ce prelucrare face obiectul prezentei Note de Informare? Această Notă de informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:

o Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, vânzători, reselleri, clienți („Parteneri comerciali”);
o Vizitatorilor și utilizatorilor Magazinului nostru palsoutlet.ro („Utilizatori”);
o Utilizatorilor platformei de administrare a coninutului web pentru palsoutlet.ro („Utilizatori platforma de administrare Nindos CMS”)

Dacă nu vă încadrați în categoriile enumerate mai sus, vă rugăm să contactați office[at]palsoutlet.ro și vă vom furniza o Notă de informare corespunzătoare situaţiei dumneavoastră.

II. Ce informații colectăm despre dumneavoastră 1. Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul palsoutlet.ro, când raportați o problemă legată de Magazinul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate). Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și alte informații, după caz.

2. Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care
o suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
o și/sau în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat.

În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu Magazinul nostru sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-o pagina de testimoniale care este vizibila publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe Magazinul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

3. De fiecare dată când vizitați Magazinul nostru, colectăm automat următoarele date:

o date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa de Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica Cookie;
o date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut pe site și numărul de vizualizări, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea paginilor, clicurile și traiectoriile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a ne contacta.

4. În unele cazuri, obținem datele dumneavoastră cu caracter personal (cum art fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul) de la terțe părți, precum parteneri de afaceri, subcontractanți de servicii tehnice, de plată și de livrare, agenții de publicitate, furnizori de servicii de analiză, furnizori de servicii de cercetare de piata.
5. În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil, dar în orice caz nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, inclusiv privind categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării, scopul prelucrării și temeiul juridic al acesteia.

III. Cum folosim datele cu caracter personal și care este temeiul juridic al prelucrării

Aspecte generale
0. Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală (de exemplu, legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit, monitorizarea egalității de șanse); atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese; dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane); și/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.
1. Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți Magazinul nostru, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea Magazinului nostru; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra Magazinul nostru în siguranță.

2. În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. xxxÎn aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail office[at]palsoutlet.ro. Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

3. În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

4. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

5. Cel mai frecvent, vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
1. Parteneri comerciali: În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri si date bancare. Această prelucrare se bazează pe:
o executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de Partener comercial, sunteți parte,
o obligații legale care ne sunt impuse
o și interesul nostru legitim.

În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Această prelucrare se bazează pe:

o executarea unui contract la care Partenerii comerciali sunt parte,
o obligațiile legale care ne sunt impuse
o și interesul nostru legitim.
Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa office[at]palsoutlet.ro.

2. Utilizatori și clienți: În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care Utilizatorii (în special abonații) sunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă.
Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.
Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat de serviciile/produsele noastre și pentru a oferi conținut relevant pentru dumneavoastră; pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru; pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim dumneavoastră și altor persoane și pentru a vă oferi publicitate relevantă; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai Magazinului nostru despre produse sau servicii care ar putea să vă intereseze.

3. Utilizatori platforma de administrare Nindos CMS:

IV. Cum și cui divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal

0. Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.
1. În cadrul Companiei, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vânzări, Juridic, Producție, Știri și IT au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal. Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Membrii personalului Companiei au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai la instrucțiunile Companiei și, dacă este necesar, în legătură cu responsabilitățile de serviciu.
2. Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.
3. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv:

o furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale;
o parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră; o agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. Noi nu divulgăm agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informații agregate despre Utilizatorii noștri (de exemplu, putem informa că 500 de bărbați/femei cu vârsta sub 30 de ani au dat click pe reclama lor într-o anumită zi). De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a respecta dorințele agențiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare publicului vizat;
o furnizorii de servicii de analiză și de optimizare a continutului pentru motoarele de căutare (SEO) care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea Magazinului nostru.

4. Compania poate dezvălui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanți externi (de exemplu, avocați, contabili, auditori), dacă este necesar.

5. În unele cazuri, putem dezvălui date cu caracter personal Companiilor noastre Afiliate (inclusiv către subsidiare sau companiei-mamă de tip holding și subsidiarelor sale) pe baza principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Am implementat garanții adecvate în relația cu afiliații noștri pentru a securiza aceste dezvăluiri de date cu caracter personal.

6. Am putea partaja date cu caracter personal cu Companiile noastre Afiliate și cu alte terțe părți în contextul anumitor tipuri de tranzacții, inclusiv în contextul tranzacțiilor care implică o schimbare a controlului asupra Companiei, vânzarea substanțială a tuturor activelor sale sau restructurări comerciale.

7. Compania dorește să efectueze o evaluare prealabilă adecvată în selectarea terțelor părți furnizori de servicii și impune acestor furnizori de servicii să mențină măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal și pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instrucțiunilor Companiei. Furnizorii de servicii vor avea dreptul să utilizeze subcontractanți în furnizarea serviciilor către Companie, cu condiția ca subcontractantul să respecte aceleași obligații de protecție a datelor ca și furnizorii de servicii.

V. Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și transferurile în străinătate

0. Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google Double Click for Publishers, Youtube player) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica Cookie.

1. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-o locație din afara UE și SEE. Când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din țara în care lucrați.
2. Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate, incluzând:
o o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;
o o certificare „scut de confidențialitate” (vezi detalii);
o reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;
o un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE;
o un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare;
o sau clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană. 3. Puteți contacta operatorul de date cu caracter personal, ale cărui date de contact sunt furnizate în lista Persoanelor de contact de mai jos, pentru a afla mai multe despre transferuri și despre măsurile de protecție adecvate pe care le-am instituit înainte de aceste transferuri.

VI. Drepturile dumneavoastră

0. Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm.
În anumite circumstanțe, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități.
Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).
În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ fără efecte negative asupra dumneavoastră.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece avem un interes legitim în a proceda astfel (după cum s-a explicat mai sus), aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe. Rețineți faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul persoanelor de contact menționate mai jos.
Sperăm că putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la autorităților de supraveghere privind protecția datelor. Puteți depune reclamația în Statul Membru în care locuiți, în care lucrați sau în care a avut loc presupusa încălcare a legii privind protecția datelor.

VII. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

0. Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, în conformitate cu Politica noastră privind Păstrarea Datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane). De exemplu, dacă sunteți un Partener comercial, vă vom păstra datele cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial (de exemplu în cazul în care putem utiliza aceleași date cu caracter personal în relații contractuale separate cu dumneavoastră), vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor.

1. În cazul Utilizatorilor platformei de administrare a conținutului web pentru Magazinul palsoutlet.ro, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada în care aveti dreptul de utilizare a platformei ce decurge dintr-un contract comercial sau perioada indicată de legislația relevantă, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor.

Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa office[at]palsoutlet.ro. Vă rugăm să aveţi în vedere că putem prelucra oricare dintre datele dumneavoastră cu caracter personal devenite anonime fără a vă anunța în prealabil.

2. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

VIII. Securitatea datelor

0. Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud - ”cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Avem relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire pentru Magazinul nostru și nu acordăm acestora drepturi de prelucrare a datelor cu caracter personal ce sunt stocate și/sau transmise pe/prin server, cu excepția scopurilor tehnice, de funcționalitate a programelor instalate pe server și a celor mandatate specific prin contract.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale Magazinului nostru. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe Magazinul nostru; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastră risc.

După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. IX. Confidenţialitatea datelor minorilor 0. Nu colectăm cu bună știință prin Magazinul nostru date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că copiii săi au furnizat datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să ne informeze imediat. În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani a furnizat date cu caracter personal, vom distruge aceste informații imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către noi a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate. X. Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială 0. Magazinul nostru utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți Utilizatori. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Magazinul nostru și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim serviciile. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe Magazinul nostru sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informații detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica Cookie. 1. Magazinul nostru poate include funcții de comunicare socială, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste funcții pot colecta informații despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP și Magazinele pe care le vizitați, și pot seta un fișier de tip cookie pentru a îi permite să funcționeze corect. Prelucrarea acestor informații prin intermediul interacțiunilor cu aceste caracteristici este guvernată de nota de informare/politica privind confidențialitatea a companiei care le furnizează (consultați secțiunea privind drepturile dumneavoastră de mai sus).

XI. Linkuri către alte Magazine

0. Magazinul nostru poate furniza linkuri către Magazinele pe care nu le controlăm. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către Magazinul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste Magazine, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Nu controlăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile Magazinelor sau serviciilor terțelor părți.

XII. Contact

0. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, ne puteți contacta la adresa office[at]palsoutlet.ro sau puteți transmite o scrisoare la adresa: STR. Theodor D Sperantia, 135 Bl. 83 Sc. A Et. P Ap. 3 Cod 030935, Bucuresti, Romania pentru firma Pals Division SRL.

1. Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), numere de asigurare socială sau informații legate de cazierul penal atunci când ne contactați.

Putem actualiza această Notă de informare din când în când și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Magazinul nostru.

În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Notă de informare în mod substanțial.
Vă rugăm să consultați această Notă de informare periodic pentru orice modificări.
We love to dress you
PalsOutlet
ROMANIA

Plata cu cardul
NoutatiANPC
Bucuresti
+407.423.43715 / +407.714.00437
office@palsoutlet.ro
Copyright © Nindos
All rights reserved.
Outlet on line Pals Outlet, realizat de @2018-2020 | software: eShop v3.0